Handbediende Legeringsanalysator/Legerings de Si-SPELD van Identificatiepmi Detector hxrf-120DP
1pcs
MOQ
large.img.alt
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: beijing
Merknaam: HUATEC
Certificering: ISO, CE, GOST
Modelnummer: Hxrf-120DP
Hoog licht:

Het Materiaal van de röntgenstraalinspectie

,

Industriële Röntgenstraalmachine

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 7 dagen
Betalingscondities: T / T, Paypal, Western Union
Levering vermogen: 100st per maand
Specificaties
legeringselementen: Al, Bedelaars, Sb, Sn, binnen, CD, Pd, Ag, Mo, Nb, Zr, Bi, Pb, Hg, Br, Se, Au, W, PT, Zn, Cu, Ta, HF
Detector: Si-SPELD Röntgenstraaldetector
vertoning: Industrieel weerstand biedend touch screen met het schermgrootte van 4,3“
Gegevens - verwerking: 8 kaart de met hoge capaciteit van de de gegevensopslag van G, Opslag tot meer dan 40000 Testende Ge
Dossier: De gegevens kunnen via EXCEL of PDF worden uitgevoerd
Verrichtingssysteem: Mobiel Windows CE-systeem
Krachtbron: 110V-240V/ AC, 50/60Hz。Batterijlader 110V-240V/AC, 50/60Hz
Bluetooth: Ja
Naam: Handbediende Legeringsanalysator
Productomschrijving

Van de de Legerings de Si-Speld Analysator van HUATEC Handbediende van de de Legerings Materiële Identificatie (PMI) Detector hxrf-120DP

Toepassingseigenschappen

 1. Uitstekende Prestaties

Hxrf-120DP toont elementensymbolen in Engels allebei. Met hoge precisie, stellen de hoge testende snelheid en de vergelijkbare resultaten aan zelfs dat van laboratoriummateriaal, hxrf-120DP de rang van de vertoningenlegering en de inhoud van het elementenpercentage (tot drie decimalen) en p.p.m. op een duidelijke manier tevreden.

 1. Één-aanraking verrichting

Hxrf-120DP de test duurt slechts een paar seconden en de identificatie van legeringsrangen vergt slechts 1 of 2 seconden. Dit vergemakkelijkt verrichting door niet technische gebruikers.

 1. Het niet-destructieve testen (NDT)

Hxrf-120DP de test beschadigt of heeft geen nadelig gevolg op het gebruik van steekproeven. Geen schade is voorzien in het volledige testproces.

 1. Analysesoftware

De analysesoftware is een professionele analysesoftware die de gebruikers toelaat om wachtwoorden gemakkelijk te vormen, analyserapporten aan te passen in bijlage met bedrijfembleem HUATEC en afstandsbediening van machine uit te voeren; de gebruikers kunnen de bibliotheek van de legeringsrang uitgeven, hun eigen rangaantal toevoegen of de legeringsmerken van hun eigen bedrijf bepalen; de software staat ook automatische kaliberbepaling van instrument en diagnose van problemen op een verre manier toe; de software kan via Internet worden bijgewerkt.

 

1.Scrap en metaal die recycleren sorteren

Schroot recycling, hergebruik, en analyse en sorteren het ter plaatse. Hxrf-120DP biedt een snelle en betrouwbare identificatie van de schroten aan wanneer de schroten tussen kopers en verkopers worden afgehandeld. Hxrf-120DP levert kwantitatieve elementenanalyse van ijzerlegering, koperlegering, aluminiumlegering, koper-ijzer legering, lood-tin legering, gemengde legeringen, enz., en het snelle identificatie en sorteren van deze legeringen op de plaats.

 

2.Application gebieden, veiligheid en normen

Hxrf-120DP is geschikt voor legerings materiële identificatie (PMI) voor inkomende inspectie; materieel voorraadbeheer; de re-inspectie van bouwmaterialen in petrochemische bouw, metaaluitsmelting, drukvat, elektrische centrale, de petrochemische industrie, zuivert chemisch product, geneesmiddel, ruimte en andere industrieën om ernstige veiligheidsongevallen als gevolg van gemengde of ongeschikte materialen te vermijden. Hxrf-120DP is overeenkomstig ANTM-norm, de Nationale Norm van China (GB), UNS, elektrische de industrienorm (DL), API, JIS, GMP, TSG, Mechanische de Industrienorm (JB), enz.

 

3.Quality controle, Kwaliteitsborging (QC/QA) en fout-Ondoordringbaar maakt (PKKA - JUK)

In metaalverwerking en verwerkende industrie, kwaliteitscontrole en kwaliteitsborging (QC/QA) en foutenondoordringbaar maken (PKKA - JUK) van materialen (grondstoffen), halffabrikaten en geëindigd - producten is onontbeerlijk. Het gebruik van gemengde of ongeschikte materialen zal verliezen aan het bedrijf brengen. Dit is waar aan bedrijven die zich van de kleine installaties van de metaalverwerking aan grote vliegtuigenfabrikanten uitstrekken.

 

4. Gegevens - verwerking en Ondernemingsresource Planning (ERP)

De gegevens kunnen via USB worden overgebracht, blinken WIFI en Bluetooth en binnen opgeslagen, pdf of andere formaten uit. De gebruikers kunnen de rapporten aanpassen door hun bedrijfemblemen, adressen, testresultaten, spectrum en anderen (zoals productomschrijving, oorsprong van goederen en partijaantal) toe te voegen; van de I-wolk de dienst gegevensopslag is facultatief. De gegevens kunnen aan Ondernemingsresource Plannings (ERP) systeem vervoeren.

 

Toepassingsgebieden

 • De niet-destructieve, snelle en nauwkeurige analyse van legeringselementen en de legering sorteren identificatie op de plaats
 • Het metaal van /scrap van de metaalidentificatie het sorteren
 • QA/QC beheer in metaalproductie, verwerking, afgietsel, enz.
 • Geneeskunde en biologische geneeskunde
 • Identificatie van positieve materialen, olieraffinage en de petrochemische industrie
 • Thermische elektrische centrale, waterkrachtcentrale, kernenergieinstallatie
 • Nauwkeurige elementenanalyse van grondstof en PMI-identificatie om productie aan behoeften te voldoen en die veiligheid van uitrusting en materialen te verzekeren in het proces wordt gebruikt.

 

Het algoritme super-vriespunt kan de nauwkeurige inhoud van het metaalelement ontdekken en identificeert materiaal zonder omschakelingswijze!

 

Hxrf-120DP de handbediende legeringsanalysator (XRF) is een krachtig wapen in materiële identificatie (PMI) in productie van boiler, container, pijp op hoge temperatuur en hoge druk, enz. metaalidentificatie in ijzer en staalmetallurgie, non-ferro metalen, ruimte, wapens, onderzeese schepen, enz. zuivert de metaal materiële identificatie in van de techniekinstallatie en bouw projecten op gebied van de petrochemische raffinage, chemisch product, geneesmiddel, elektrische centrale, ruimte, voldoen enz. om materiaal en materiële goedkeuring te verzekeren aan de project gespecificeerde vereisten; de schroot recyclerende industrie.

 

Hxrf-120DP is van toepassing op kwaliteitscontrole, materiële classificatie, legeringsidentificatie, onderzoek naar ongevallen, enz., dat het fundamentele moeilijke probleem van grondstoffenanalyse aanpakt. Als innovatie van vele moderne technologieën, is het het grote helpen deze toepassingen indienen. De gebruikers kunnen het analyserende systeem volgens hun eigen behoeften personaliseren.

 

Technische parameters en beschrijvingen

De handbediende Technische Parameter van de elementenanalysator
1 Gewicht 1.4Kg
2 Meting 300mm x 90mm x 220mm
3 Milieutemperatuur -20℃~+ 50℃
4 Vertoning Draaibare kleurrijke het Touche screenmonitor van VGA met hoge resolutie en Chinese verrichtingsinterface.
5 Configuratieontwerp Ergonomisch ontworpen configuratie, Geïntegreerd Ontwerp van bewerker en instrument, waterdicht en stofdicht
6 Opwindingsbron Röntgenstraalbuis het doel, van Au (Ag, W, Ta, Pb), Maximumvoltage 50kv, Maximum Huidige 40uA.
7 Detector Krachtig, hoog-Gevoeligheid, High-Resolution Si - de detector van de Speldröntgenstraal
8 Analysewaaier Plastic (facultatieve) Wijze: CD, Pb, Hg, Cr, Br, Cl, Bedelaars, Sb, Sn, Bi, Pb, Br, Se, zoals, Hg, Au, Zn, Cu, Ni, Fe, Cr, V, Ti.
Elektronische metaalwijze: Al, Bedelaars, Sb, Sn, binnen, CD, Pd, Ag, Mo, Nb, Zr, Bi, Pb, Hg, Br, Se, Au, W, PT, Zn, Cu, Ta, HF, Ni, Co, Fe, Mn, Cr, V, Ti
9 Opsporingsalgoritme

Fundamentele Parameter (vriespunt) methode: De analysewaaiers voor alle elementen variëren van Grens van Opsporing aan 100%.

1. Makkelijk te gebruiken. 2. Vermijden van verkeerd oordeel. 3. Breed aanpassingsvermogen voor allerlei steekproeven.

10 Verrichtingssysteem Mobiel Windows CE-systeem
11 Filters Zes Filters zijn geïnstalleerd in het instrument dat automatisch volgens de testende wijzen kan worden geselecteerd.
12 Kaliberbepaling Het ingebouwde standaardstuk, de kaliberbepaling kan worden gedaan wanneer om het even welk waar zonder kwesties over verlies of verontreiniging van standaardmonster.
13 Het koelen Wijze Peltierhalfgeleider die de koelingstemperatuur koelen - 35
14 Elektrische Bron

Twee navulbare Lithiumbatterijen, kunnen onophoudelijk 6-8 uren worden gebruikt.

Voeding van navulbare Lithiumbatterij of wisselstroomadapter

110V-240V/ AC, 50/60Hz.Battery-lader 110V-240V/AC, 50/60Hz.

15 Systeem Elektronische Component

Intel 400MHz StrongArm

 

16 Verrichting

1. Gecontroleerd door Analysetrekker.

2. De klant kan analysetijd vrij plaatsen.

17 Instrument het Uitbreiden zich De klant kan zelf opstelling het testen kromme
18 Het testen en Vertoning

Kwalitatieve en Kwantitatieve analyse van de componenten en de Resultaatvertoning.

Spectrogramvertoning.

Automatische vertoning voor dubbele sigmafout van de Testende Gegevens.

19 Gegevensopslag 8 kaart de met hoge capaciteit van de de gegevensopslag van G, Opslag tot meer dan 40000 Testende Gegevens en Spectrogram.May op elk ogenblik door de computer van het instrumententouche screen of de uitvoer naar persoonlijke PC.
20

Datumoverdracht

Testend Rapport

Bluetooth-de radio, USD, en rs-232 periodieke communicatie interfaces zijn inbegrepen in elke analysator. De geavanceerde software van PC van de Gegevensoverdracht laat u plaatste gebruikerstoestemmingen, drukcertificaten van analyse aan documentresultaten, of in werking stelt het analysatorrecht van uw PC.
21 Het Gemak Ter plaatse Geen eis ten aanzien van de vorm van materialen. De ruimtemeting is beschikbaar voor de geteste oppervlakte.
22 Veiligheid Een aanraking van van de de timingstrekker van de „trekker“ software het automatische slot of automatisch einde die beschermende functie testen; Het steekproefvenster zonder oordeeltest sloot automatisch Röntgenstraal na 2 seconden
23 Toebehoren Instrument, Twee Navulbare Batterijen, Batterijlader, de Kabel van de Gegevensdownload, Draadloos Bluetooth, de Gids van de Gebruiker in Engelse Versie, Twee Venster Prolenes, Toepassingssoftware, Instrumentengeval, Slotgeval, Standaardmonsters.
 

 

Echt-testwaarden van 316 steekproeven

 
Lezing Wijze Cr% Mn% Mo% Ni%
No1 LEGERINGEN 16.56 1.22 2.03 10.18
No2 LEGERINGEN 16.66 1.29 2.01 10.15
No3 LEGERINGEN 16.61 1.20 2.05 10.05
No4 LEGERINGEN 16.62 1.19 2.00 10.03
No5 LEGERINGEN 16.68 1.18 2.05 10.15
No6 LEGERINGEN 16.67 1.22 1.99 10.10
No7 LEGERINGEN 16.62 1.25 2.04 10.16
No8 LEGERINGEN 16.5 1.16 2.03 10.20
No9 LEGERINGEN 16.7 1.19 2.01 10.17
No1 LEGERINGEN 16.63 1.20 2.03 10.08
Standaardwaarde   16.68 1.22 2.03 10.11
 

Na de dienst

1. Kwaliteitsgarantie:

HUATEC begaat dat de handbediende spectrometer hxrf-120E met fijne rangmaterialen en hoogste inkepingsvakmanschap wordt vervaardigd. Het is gloednieuw, nooit gebruikt, en in volledige naleving van de kwaliteitsbepaling van dit Contract. Hxrf-120E de garantie 12 maanden begint van de datum van definitieve goedkeuring van de goederen/het opdragen van machine.

 

2. Technische opleiding:

Werkend Handboek van Handbediende Spectrometers hxrf-120E

Onderhoudshandboek van Handbediende Spectrometers hxrf-120E

 

3. De naverkoopdienst

In de loop van de jaren, heeft HUATEC XRF-instrumenten aan vele globale gebruikers verkocht. om betere technische ondersteuning en de dienst te verlenen, zal het aan geëngageerd zijn.

. de diensten 1 met inbegrip van

 1. HUATEC zal de naverkoopdienst aan alle producten verlenen het wereldwijd heeft verkocht.
 2. HUATEC zal een éénjarige garantie voor de spectrometer verstrekken het wereldwijd heeft verkocht.
 3. HUATEC zal éénjarige garantie voor Röntgenstraalbuis (Röntgenstraalbuis) en Detector (Detector) verstrekken.
 4. HUATEC zal éénjarige vernieuwingsgarantie voor de vervangen componenten verstrekken voor het geval dat er om het even welke vervanging van hen tijdens reparatie van machine is.

2. De volgende fysieke schade wordt niet behandeld door garantie.

 1. het instrument wordt beïnvloed door grote kracht die de interne effectsensor van wit in rood verandert;
 2. De detector is gebroken
 3. PDA is gebroken;
 4. Het instrumentenlichaam is gebroken;
 5. Verlies van toebehoren
 6. Verlies van componenten
 7. Water die in instrument komen

3. Voor het geval dat het instrument niet kan werken, kan de klant de naverkoopdienst voor hulp roepen; wij bieden 3 soorten reparaties aan:

 1. Internet-reparatie: als de klanten op buitenland of afgelegen gebieden zijn, kunnen wij hen de INTERNET-reparatiedienst eerst aanbieden.

Website: www.huatecgroup.com E-mail: export@huatecgroup.com

 1. Telefoonreparatie: de klanten over de telefoon worden geroepen zullen om het probleem en ons technisch personeel uitdrukkelijk te verklaren hen opdragen om het probleem op te lossen dat.
 2. Reparatie ter plaatse: voor het geval dat de telefoonreparatie ontbreekt, zal ons technisch personeel naar de plaats het instrument binnen 72 uren gaan herstellen nadat het probleem wordt gemeld; voor aan boord van klant, reparatiebehoefte ter plaatse om in detail worden gesproken.

4. De uit-van-garantiedienst: op vervaldag van de garantieperiode, hebben alle klanten nog recht op de uit-van-garantiedienst tijdens het beroepsleven van het instrument.

5. Voorrecht in de uit-van-garantiedienst: de klanten zullen het voorrecht hebben om preferentiële prijzen op de componenten te krijgen wanneer zij hun instrument tijdens de uit-van-garantieperiode handhaven zolang zij het vooraf handhaafden.

 

Handbediende Legeringsanalysator/Legerings de Si-SPELD van Identificatiepmi Detector hxrf-120DP 0

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 8610 82921131,86 13910983110
Fax : 86-10-82916893
Resterend aantal tekens(20/3000)