Metaal die Elektrolytische 35μM Coulometric Thickness Tester met een laag bedekken
1 reeks
MOQ
Metal Coating Electrolytic 35μM Coulometric Thickness Tester
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Peking
Merknaam: HUATEC
Certificering: CE ISO
Modelnummer: TG-100E
Hoog licht:

Elektrolytisch coulometrisch diktemeetapparaat

,

Metaal die coulometrisch diktemeetapparaat

,

35μm coulometrisch diktemeetapparaat met een laag bedekken

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: standaard de uitvoerpakket
Levering vermogen: 500pcs per maand
Specificaties
Deklaagsubstraat: metaal, niet-metaal
Aantal coatinglagen: enkele laag en meerdere lagen
Het meten van Waaier: 0,1 ~ 35 μm (onder de voorwaarde dat de nauwkeurigheid wordt gegarandeerd, kan ook een dikkere coati
Aanwijzingsfout: ≤±10%
Resolutie: gold, decorative chromium 0.01μm; goud, decoratief chroom 0,01 μm; other plating sp
Krachtbron: AC 220V ± 10%, 50 / 60Hz, 30W
Gastheergrootte: 210 (B) × 360 (D) × 85 (H) mm
Drukfunctie: Inbegrepen
Klokweergave: Inbegrepen
Productomschrijving

Tg-100E Coulometrische van de het Metaaldeklaag van het Diktemeetapparaat van de de Diktemaat Elektrolytische de Diktemaat

 

Tg-100E de coulometrische diktemaat, die de coulombmethode gebruiken van de anodeontbinding, is met ISO2177-norm in overeenstemming. Het kan chromium, nikkel, koper, zink, tin, zilver, goud, cadmium en andere metaaldeklagen, deklagen van de nikkellegering, samengestelde deklagen (zoals Cr/Ni/Cu) en multilayer nikkeldeklagen meten.

 

 

EIGENSCHAPPEN

 • Vergunningenmeting van dikte van enige laag van het galvaniseren van metalen
 • De vooraf ingestelde standaardplaterentypes zijn: decoratief chromium, hard chromium, nikkel, koper (koper op ijzer of niet-metalen substraat), zink, tin, zilver, en gouden 8 platerende types. Als u andere platerentypes wilt testen, moet u de vooraf ingestelde platerende types wijzigen. Bijvoorbeeld, als u electroless nikkel (de klanten kunnen geen zilver testen) moet testen, kunt u zilver in electroless nikkel veranderen.
 • Vergunningenmeting van dikte van individuele lagen multi-layer gegalvaniseerde deklagen
 • Vergunningenmeting van dikte van gegalvaniseerde deklagen op niet-geleidende materialen zoals plastieken
 • De digitale vertoning laat gemakkelijke en nauwkeurige directe lezingen van gemeten dikte in het decimale systeem toe
 • Uitgerust met een miniatuurprinter, die platerenspecies, dikte en testtijd kan automatisch drukken
 • Het potentiële verschil kan niet worden gemeten
 • Ontworpen voor gebruik overeenkomstig de standaard beproevingsprocedures die met de ISO-Specificatie in overeenstemming zijn

 

SPECIFICATIES

 

Model: Tg-100E

Voeding: AC 220V±10%, 50~60Hz

Machtsconsumptie: Niet meer dan 25 W

Brutogewicht: Ongeveer 9 kg

Grootte van pakket: 370×440×230 (mm) voor het meetapparaatlichaam

Metingswaaier: 0~50μm fout: ≤±10%

Gedetailleerde lijst:

Tg-100E meetapparaatlichaam 1

Potentiële het testen tribune 1

De signaalkabel voor potentiële omvormer 1

Elektrolysecel 1

Pakking 1

Elektrolyseoplossingen A2, A4, A5, A8 1

Rubber 1

Het verdelen van fles 2

Tang 1

Instructie, waarborgkaart 1

 

Inspectie vroegere meting

 

 1. Plaats rechtstreeks het meetapparaat, het testen tribune en de tribune van de chemische producten op het werkende bureau in zelfs en.
 2. Zeker ben dat de voeding AC 220V is.
 3. Verbind het meetapparaat met het testen van lijst gebruikend kabels.
 4. Druk om het even welke uitgezochte platerenknoop, plotseling uit de signaalklem aan de terminal van signaalstop in, zet de machtsschakelaar aan en druk dan de metingsknoop in, zou de opruier moeten roteren en getoond begint te tellen. Maak de verbindingslijn tussen de signaalklem los en de terminal van signaalstop, zou het meetapparaat onmiddellijk moeten ophouden om te tellen en te alarmeren. Aldus kan de voorwaarde van het meetapparaat beschouwd als normaal.

 

Hoe te om de elektrolytische oplossingen te selecteren

Benoeming van elektrolytische oplossingen en gedeponeerde metaal en basiscombinaties

Plateren

metalen

Basis
Staal Koper en zijn legeringen Aluminium Nikkel

Multi-layer

nikkel

NdFeB
Goud (Au)   A1   A1    
Zilver (Ag) A6 A7   A6    
Tin (Sn) A3 A3   A3    
Zink (Zn) A8 A8 A8 A8 A8 A8

Koper

(Cu)

A4 A4   A4   A4
Nikkel (Ni) A5 A5       A10

Chromium

(Cr)

A2 A3 A2 A2 A2  
 

 

Hoe te om de platerenmetalen van enige laag te meten

 

Voorbeeld: De meting van het zinkplateren met witte passivering op het staalsubstraat, het is dikte is 10μm.

 1. Gebruik het rubber om de passiveringsfilms op de oppervlakte van zinkplateren van het te meten artikel weg af te vegen.
 2. Druk verticaal het het testen hoofd op de oppervlakte van het te meten artikel in, toegepaste adequate druk tot zonder enige lekkage.
 3. De elektrolytische oplossing A8 wordt geselecteerd uit lijst 2 voor de combinatie van zinkplateren op staalsubstraat. De cel moet met 2 ml van de elektrolytische oplossing worden gevuld door een druppelbuisje te gebruiken. De cel zal geen gevuld hoogtepunt zijn. (Het oplossingsniveau is ongeveer 3 mm van het openen van de cel)
 4. De tussenvoegselpipet aan de bodem van de elektrolysecel, herhaling zuigt meerdere keren om de luchtbel uit cel te verwijderen, toelaat de elektrolytische oplossing volledig aan contact met het zinkplateren, alvorens de opruier in bepaalde positie te plaatsen.
 5. Druk de Zn-knoop in.
 6. Neem de signaalstop in het gat van de schroef van de elektrode op, maak de rode signaalklem aan het geplateerde voorwerp vast en ben zeker dat een juiste verbinding is gedaan.
 7. druk de metingsknoop, begint de opruier roterend, terwijl het zoemeralarm, de meting automatisch zal worden tegengehouden, dikte 10 μm is getoond op de indicator, gedrukt de eindeknoop.
 8. Druk de drukknoop om de lijst van de meetresultaten te krijgen. (als u niet de lijst nodig hebt u deze stap) kunt overslaan
 9. Hef de opruier op, maak de gebruikte elektrolytische oplossing door de pipet schoon te gebruiken, neem het het testen hoofd toe, verwijder het artikel.
 10. Maak de interne oppervlakte van de cel en de pakking door spoelings water en af te vegen schoon. Zeker ben dat er niet om het even welke oxydatieproducten op hen zijn alvorens zij terug worden vervangen.

Nota

Wanneer de maatregel het plateren van Au of Cr (verfraai chromium), de t-knoop en de knoop van Au of Cr-in de één keer indrukt.

 

Hoe te om het harde verchromen te meten

 

Voorbeeld: De meting van het harde verchromen op staalsubstraat, de dikte van het harde verchromen is 35μm.

 1. Gebruik het rubber afvegen weg de passiveringsfilms op de oppervlakte van verchromen van het te meten artikel.
 2. Druk verticaal het het testen hoofd op de oppervlakte van het te meten artikel in, paste een adequate druk tot zonder enige lekkage toe.
 3. De elektrolytische oplossing A2 wordt geselecteerd uit table2, moet de cel met 2 ml van de elektrolytische oplossing worden gevuld door een druppelbuisje te gebruiken. De cel zal geen gevuld hoogtepunt zijn. (Het oplossingsniveau is ongeveer 3 mm van het openen van de cel)
 4. Neem de pipet in de bodem van de elektrolysecel op. Herhaal, meerdere keren zuig om de luchtbel uit de cel te verwijderen, de elektrolytische oplossing volledig aan contact met het verchromen toelaat.

Nota: Wanneer het meten van het verchromen die de opruier plaatsen is geen vereiste.

 1. Druk het plateren van de uitgezochte knoop van Cr en de Cr-metingsknoop in. (het plateren van de uitgezochte knoop van Cr: - meet verfraaien chromium - meet het harde chromium)
 2. Neem de signaalstop in het gat van de schroef van de elektrode op, maak de rode signaalklem aan het geplateerde voorwerp vast en ben zeker dat een juiste verbinding is gedaan.
 3. druk de metingsknoop, begint de opruier roterend, wanneer de dikte van 15μm toont op de indicatorpers de eindeknoop dan de drukknoop (als niet het meetapparaat niet normaal) kon werken drukt, de elektrolytische oplossing vernieuwt, druk opnieuw de metingsknoop. De vernieuwing van de elektrolytische oplossing zou bij frequentie van zelfs 15μm moeten worden gemaakt tot het zoemen. Registreer de dikte van het harde verchromen.
 4. Maak de gebruikte elektrolytische oplossing door de pipet schoon te gebruiken. Neem het het testen hoofd toe. Verwijder het artikel.
 5. Maak de interne oppervlakte van de cel en de pakking door spoelings water en af te vegen schoon. Zeker ben dat er niet om het even welke oxydatie probuizen op hen zijn alvorens zij terug worden vervangen.

Metaal die Elektrolytische 35μM Coulometric Thickness Tester met een laag bedekken 0

 

Hoe te om het multi-layer plateren te meten

 

 

Voorbeeld: De meting van de dikte van de multi-layer stortingen die uit koper, nikkel en verchromen op het staalsubstraat bestaan. De dikte van de componentenlagen is 0.4μm van chromium, 14μm van nikkel, 10μm van koper.

 1. Gebruik het rubber afvegen weg de passiveringsfilms op de oppervlakte van plateren op het te meten artikel
 2. Druk verticaal het het testen hoofd op de oppervlakte van het te meten artikel in, paste een adequate druk tot zonder enige lekkage toe.
 3. De elektrolytische oplossing A2 wordt geselecteerd uit table2, moet de cel met 2 ml van de elektrolytische oplossing worden gevuld door een druppelbuisje te gebruiken. De cel zal geen gevuld hoogtepunt zijn. (Het oplossingsniveau is ongeveer 3 mm van het openen van de cel)
 4. Neem de pipet in de bodem van de elektrolysecel op. Herhaal, meerdere keren zuig om de luchtbel uit de cel te verwijderen, de elektrolytische oplossing volledig aan contact met het verchromen toelaat.

Nota: Wanneer het meten van het verchromen die de opruier plaatsen is geen vereiste.

 1. Druk de de metingsknoop in van T & Cr-.
 2. Neem de signaalstop in het gat van de schroef van de elektrode op, maak de rode signaalklem aan het geplateerde voorwerp vast en ben zeker dat een juiste verbinding is gedaan.
 3. Druk de metingsknoop, begint de opruier roterend, terwijl het zoemeralarm, de meting automatisch zal worden tegengehouden, de dikte van 0.4μm is getoond op de indicator, herhaald pers de metingsknoop 1~2 keer, en zoemend alvorens de eindeknoop te drukken. Registreer de dikte van het verchromen (de metingswaarden is gebaseerd die op de waarden uit eerst het zoemen worden verkregen).
 4. Maak de gebruikte elektrolytische oplossing door de pipet zonder het toenemen het onderstel van de cel schoon te gebruiken. Spoelend de cel 1~2 keer met desionisatiewater alvorens de cel met 2ml van de elektrolytische oplossing A5 (verwijs naar Lijst 2, de elektrolytische oplossing A5 voor nikkelplateren op kopersubstraat) te vullen, en dan plaatsend de opruier in geverpositie.
 5. Herhaal stap 7 zoals hierboven en registreer dikte 14μm van het nikkelplateren.
 1. Herhaal stappen 7, 8 zoals hierboven en registreer de dikte van 10μm van het verkoperen.
 2. Maak de gebruikte elektrolytische oplossing door de pipet schoon te gebruiken. Neem het het testen hoofd toe. Verwijder het artikel.
 3. Maak de interne oppervlakte van de cel en de pakking door spoelings water en af te vegen schoon. Zeker ben dat er niet om het even welke oxydatieproducten op hen zijn alvorens zij terug worden vervangen.

 

De formuleringen en de voorbereidingsmethodes van de elektrolytische oplossingen

 

Vereiste: De elektrolytische oplossing vereist voorbereiding van de analytische zuivere rang van de chemische producten en het gedistilleerde water.

 

Symbool Naam Moleculaire formule Voorbereidingsmethodes
A2 Fosforzuur H3 PORTUGAL4 Gebruikswater om 127ml H3 Portugal4 to1000ml te verdunnen.
A3 Zoutzuur HCl Gebruikswater om 175ml-HCl aan 1000ml te verdunnen.
A4

Ammonium

nitraat

NH4 NR3

Gebruikswater om 800g op te lossen en te verdunnen

NH4 NR3, 10ML NH3·H2 O aan 1000ml.

Ammoniak

waterig

NH3·H2 O
A5

Ammonium

nitraat

NH4 NR3

Gebruikswater om 400g op te lossen en te verdunnen

NH4 GEEN3 40g NaSCN aan 1000ml.

Natrium

thiocyanaat

NaSCN
A6 Natriumnitraat NaNO3 Gebruikswater om 5ml HNO3, 100g NaNO3 aan 1000ml op te lossen en te verdunnen.
Salpeterzuur HNO3
A7

Kalium

thiocyanaat

KSCN Gebruikswater om 180g KSCN op te lossen en te verdunnen aan 1000ml.
A8 Natrium-chloride NaCl Gebruikswater om 100g-NaCl op te lossen en te verdunnen aan 1000ml.
A1, A10   Momenteel, die formuleringen gepubliceerd niet, voor aankoop. Tevreden met ons contacteren
 

 

 

 

 

Alle modellen leiden:

 

Tg-100D en tg-100E
①Tg-100D en tg-100E zijn traditionele economische instrumenten. Tg-100G de gebruikscomputer van middelen voorziet om een virtueel instrument door overeenkomstige software te vormen, die krachtiger is.
②Tg-100E is een beter die type van tg-100D, met een miniatuurprinter wordt uitgerust, die platerenspecies, dikte en testtijd kan automatisch drukken.
③De oppervlakte van het NdFeB-product is microporous. Tijdens het electrodeposition proces, doordringen de nikkelstortingen in de poriën van de matrijs om een laag van onopvallende interface te vormen, zodat is er geen potentiële verandering kenmerkend van conventionele interfaces. Conventionele dikte meetinstrumenten Onbekwaam om het metingseindpunt correct te bepalen. Gebruikend de tg-100G elektrolytische diktemaat, kunnen de gelijktijdige meting van dikte en het potentieel het probleem effectief oplossen om de deklaag van het borium permanente magneten van het neodymiumijzer te meten.
④Multi-layer meting van de nikkeldeklaag gebruikt tg-100G elektrolytische diktemaat, die de dikte en het potentiële verschil van elke laag van nikkel door de kromme kan analyseren.

 

Het verschil tussen tg-100D en tg-100E is: Tg-100D heeft geen drukfunctie, geen klokvertoning, zijn andere eigenschappen hetzelfde.

 

Tg100-e economisch model
De selectie tg100-e van de diktemaat is het populairste model dat aan de meeste testvereisten kan voldoen.

1. De vooraf ingestelde standaardplaterentypes zijn: decoratief chromium, hard chromium, nikkel, koper (koper op ijzer of niet-metalen substraat), zink, tin, zilver, en gouden 8 platerende types. Als u andere platerentypes wilt testen, moet u de vooraf ingestelde platerende types wijzigen. Bijvoorbeeld, als u electroless nikkel (de klanten kunnen geen zilver testen) moet testen, kunt u zilver in electroless nikkel veranderen.

2. Standaardconfiguratiesonde: diameter 2.4mm (ook facultatieve 1.7mm, 1.2mm, 1.0mm, 0.8mm) De machine is uitgerust met slechts één typesonde, zodat klantenbehoefte om de kleinste werkstukgrootte te vertellen, om een grote sonde proberen te kiezen die de nauwkeurigheid beter zal zijn

3 . Het potentiële verschil kan niet worden gemeten

4. De eenvoudige informatie kan worden gedrukt: platerentype, dikte, testtijd

 

Tg-100G globaal type

1. Het kan alle functies van type voltooien tg-100E

2. Het kan het potentiële verschil van multi-layer nikkel meten

3. Het kan twee soorten sondes, gewoonlijk 2.4mm en 1.7mm gebruiken.

4. De gegevens kunnen in de computer worden opgeslagen en op elk ogenblik worden gelezen.

5. Voor het drukken geschikt A4-het testen rapport

Tg-208 nieuw model

1. Het kan alle functies van tg-100E voltooien

2. Het kan in een verscheidenheid van sondes, gewoonlijk 2.4mm en 1.7mm veranderen

3. Het kan draadmeting zonder omzettingsfactor gemakkelijk voltooien

4. Gegevens van de druk de volledige test: elk sub-Gegeven, maximumwaarde, minimumwaarde, gemiddelde waarde, standaarddeviatie, meetapparaat, testtijd, testtijden. De multi-geplateerde testgegevens kunnen in één rapport tegelijkertijd worden getoond.

5. Het potentiële verschil kan niet worden gemeten.

 

Toepassingsgebied

 1. Als er geen speciaal vereiste is, kan TG -100D en tg-100E zoals mobiele telefoon en cameraknopen, autoknoppen, hardwarehulpmiddelen, elektronische en elektrocomponenten, douches, tapkranen, planken, sportuitrusting, fietsen, standaarddelen, keukenlevering, badkamerslevering, sloten, deurenhandvat, autotekens, de toebehoren van het deurkabinet, motorfietsen, auto's, schakelaars, draden, lassende draden, het borium van het neodymiumijzer bekwaam zijn

2. Tg-100G wordt meer geconcentreerd op de auto, de motorfiets, en de sanitaire warenindustrieën, omdat deze industrieën de potentiële verschilfunctie zullen gebruiken. En de het boriumindustrie van het neodymiumijzer, om de testproblemen van het onderliggende nikkel op te lossen. Auto's zoals: tekens, de sloten van de autodeur, autohandvatten, auto binnenlandse delen, motorfietsen zoals geluiddempers, motorfietssteunen, sanitaire waren zoals: het mengen van waterkleppen, handdoekrekken, neodymium ijzer-Borium: hoofdzakelijk nikkel-koper-nikkel het galvaniseren

3. Tg-208 zijn gelijkaardig aan type tg-100E in toepassing, gemakkelijke verrichting, volledige functies, rijke drukinhoud, en de gemakkelijke verrichting voor draad het testen is zijn grootste hoogtepunt. Geen binnenlands product kan met het vergelijkbaar zijn.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Davis Chen
Tel. : 8610 82921131,86 13910983110
Fax : 86-10-82916893
Resterend aantal tekens(20/3000)