De niet Ferromagnetische Classificatie van Materialeneddy current testing equipment 60KHz van Metaal
1pcs
MOQ
large.img.alt
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: Peking
Merknaam: HUATEC
Certificering: ISO, CE, GOST
Modelnummer: Hec-103A1
Hoog licht:

60khz wervelstroom het testen materiaal

,

de wervelstroom van de metaalclassificatie het testen materiaal

,

het niet ferromagnetische materiaal van de materialenwervelstroom

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Standaard de uitvoerpakket
Levertijd: 1-4days
Betalingscondities: T/T, Paypal, Western Union
Levering vermogen: 500pcs per maand
Specificaties
Metingstechnologie: Wervelstroom
Werkende Frequentie: 60Khz
het vertoningsscherm: Het vloeibare kristal grote scherm, ontworpen achter-licht
L*B*H: 220*95*55 mm
Geheugen: 4000 groepengegevens
Gewicht: Hoofdeenheid 500g
Vertoningseenheid: MS/m en %IACS
Batterij: lithium ionenbatterij van 2200mA/h
Interfacehaven: De interface van RS 232
Het meten van waaier: 0.51%~112%IACS (hoogtepunt die waaier meten)
Productnaam: Eddy Current Conductivity Tester
Productomschrijving

Meting van Geleidingsvermogen en Weerstandsvermogen van niet Ferromagnetische Materialenclassificatie van Metaal en Bepaling van metaalzuiverheid

 

 

Hoofdtoepassing

 • Kan metaallegeringen onderscheiden en testen
 • Kan het thermisch behandelen staat, tijdens productie, evenals het inspecteren oververhitte schade tijdens de dienst (zoals vliegtuig) testen
 • Kan rangen van materialen ontdekken
 • Gebruik voor metaalclassificatie
 • Om de dichtheid van poeder-metallurgische delen te ontdekken
 • Om het geleidingsvermogen van leiders tijdens productie en het onderhouden te ontdekken.

Hoofdlijnen

 • Moderne verschijning, gemakkelijk ongeveer te dragen en te begrijpen, eenvoudig en geschikt te gebruiken.
 • Het grote scherm, grote karakterlettersoort; gelijktijdig tonend gemeten resultaat, werkend frequentie, temperatuur, temperatuurcoëfficiënt, enz.
 • Achter-lichte verlichting voor lezing gemeten gegevens in slecht-licht milieu.
 • Het speciale temperatuurcoëfficiënt plaatsen en auto het kalibreren wijze, geschikt en betrouwbaar voor gebruiker om te werken.
 • Nieuw ontwerp van lanceringscompensatie en temperatuurcompensatie van het instrument om de precisie van meting te verzekeren.
 • Met verwisselbare sondes van het instrument dat, kan de gebruiker oneself sondes veranderen door ons bedrijf zonder aanpassing worden verstrekt, geen behoefte om terug naar fabriek te verzenden.
 • Met ingebouwd gegevensgeheugen, genoeg om 4000 groepen gemeten gegevens en belangrijke het meten parameter te registreren; om met een computer te verbinden voor het vormen van een volledig rapport.
 • Twee soorten het meten van eenheden (MS/m of %IACS) voor geschikte selectie. Het is gemakkelijk om op weerstandsvermogenwaarde direct op de metingsinterface over te schakelen.
 • Twee soorten taalselectie: Japanner en het Engels.

Technische parameters

Model

Punten

Hec-103A1 Hec-103A
Het werken Freq. 60KHz, sinusgolf 60KHz, sinusgolf
Metingswaaier voor geleidingsvermogen 7.76% IACS aan 112% IACS, of 4,5 MS/m aan 65 MS/m of weerstandsvermogen 0,01538 aan 0.22222Ω•mm ² /m 0.51% IACS aan 112% IACS, of 0,3 MS/m aan 65 MS/m, of weerstandsvermogen 0,015388 to3.33333Ω•mm ² /m
Het oplossen van macht

0.01%IACS (wanneer <51>

0.1%IACS (51%IACS AAN 112%IACS)

Het meten van precisie ±1% (temperaturenwaaier, 0℃ aan 40℃) ±0.5% (temperaturenwaaier, 20℃)
Lanceringseffect Sondecompensatie 0.5mm
Temperaturen. meting 0℃ aan +50℃ (precisie 0.5℃)
Functie van autocompensatie Gemeten resultaat die van geleidingsvermogen, aan waarde bij temperaturen aangepast worden. 20℃ automatisch
Normale werkomgeving Temperaturen. 0℃ aan +50℃; relatieve vochtigheid, 0 aan 95%
Vertoning Het vloeibare kristal grote scherm, achter-lichte ontworpen, veelvoudige gelijktijdig getoonde punten van belangrijke parameter.
Voeding Uitgerust met een lithium ionenbatterij van 2200mA/h
Sondes Één sonde die van diameter ¢14mm, freq werken. 60KHz, voor instrument model103a en 103A1; De sondes zijn verwisselbaar.
Lezingsgeheugen Opslag voor 4000 groepen gemeten gegevensbestanden.
Communicatie met PC-machine De interface van RS 232
Gewicht van hostmachine 0.5kg (met inbegrip van batterijen)
Afmeting van hostmachine 220mmx95mmx55mm
Shell van instrument Techniek plastic, hoge effect-weerstand, waterdichte shell voor dit instrument
Pakket en bescherming

Hoge effect-weerstand, waterdichte, draagbare die doos van aluminiumlegering wordt gemaakt; binnenkant van het is er instrument, sondes, communicatie kabel, verrichtingshandboek, geleidingsvermogenblokken, recharger, instrumententribune,

 

geleidingsvermogenblokken, recharger, instrumententribune, geleidingsvermogenblokken, recharger, instrumententribune, u-schijf

Toebehoren 2 stukken standaardgeleidingsvermogenblokken voor model hec-103A1; 3 stukken standaardgeleidingsvermogenblokken voor model hec-103A. U kunt meer blokken kopen als u dit wenst.

 

Standaardtoebehoren:

De hoofdeenheid hec-103A1 1pc, sondeert 14mm diameter 60KHz, communicatie kabel, verrichtingshandboek, kaliberbepalingscertificaat, recharger, instrumententribune, U-schijf (of optische schijf),

 

2 stukken standaardgeleidingsvermogenblokken voor model hec-103A1; 3 stukken standaardgeleidingsvermogenblokken voor model hec-103A

60KHz kan de werkstukdikte testen niet minder dan 3.6mm, als u dunnere te testen delen hebt, kunt u model hec-103B met 500KHz-sonde kiezen, kan het 1.3mm dikte testen.

 

Facultatieve toebehoren:

Geleidingsvermogenblokken

Leer beschermende koker

 

De primaire indexen die vergelijken van

Hec-103A en hec-103A1 de meters van het wervelstroomgeleidingsvermogen

 

Punten

Model

Metingswaaier Lancering Het werken Freq. Metingsgebied Welvingsmeting Auto. Compensatie Lezingsgeheugen

Het meten

precisie

Hec-103A

0.51%~112%IACS

(hoogtepunt die waaier meten)

0.5mm 60KHz Minimum van 14mm Niets

De wijzen van de twee temperaturencompensatie

Zelfde of verschillende temperatuurvoorwaarde

(manueel)

Sparen 4000 reeksen gegevens, en kan aan de computer uploaden ±0.5% van metingen
Hec-103A1 7.76~112%IACS
 

 

 1. Testende waaier:

De metingswaaier van model hec-103A, 103B, 103B1 is groot. Naast koper, koperlegering, aluminium en aluminiumlegering, kan het instrument titanium, titaniumlegering en ander laag geleidingsvermogen non-ferrometaal ook meten. Het is echt volledig metend waaierinstrument. U te hoeven afzonderlijk geen hoog of laag geleidingsvermogeninstrument kopen, maar één ons instrument is genoeg.

 

 1. Lanceringscompensatie

De lanceringscompensatie is een belangrijke parameter van de meter van het wervelstroomgeleidingsvermogen, wat de capaciteit van het instrument voor het overwinnen van de niet geleidende laag (als verf, deklaag, enz.) boven het geteste materiaal betekent. Model hec-103A, 103A1, 103B of 103B1 zijn hetzelfde als al hoogste merk zelfde type instrument en enig instrument de waarvan lanceringscompensatie tot 0.5mm is. Zelfs als er het met een laag bedekken zijn, konden de verf, of andere onzuiverheid en ruwe oppervlakte boven het geteste materiaal, u de nauwkeurige testende gegevens krijgen slechts als het hiaat minder dan 0.5mm is.

 

 1. Het werk frequentie

De momenteel gebruikte het werk frequenties zijn 60 KHz en 500 KHz, 60 KHz voor norm van de luchtvaartindustrie, 500 KHz voor het ontdekken van bladmetaal. Modelb is het enige instrument, dat een hoogte heeft en de sondes met lage frekwentie en de hoge frequentiesonde tot 500 KHz zijn. De hoge frequentiesonde kan voor super dun werkstuk worden gebruikt de waarvan dikte 0.1mm tot 0.3mm is, zodat moet u niet meer zich over het meten van super dunne werkstukken ongerust maken.

 

 1. Metingsgebied

De diameter van de sonde van de meter van het wervelstroomgeleidingsvermogen is gewoonlijk tussen 13mm en 14mm, maar de model standaardlevering hec-103B heeft zulk een grote sonde en een kleine sonde de waarvan diameter 8mm is. De sonde wordt gebruikt van elektromagnetische beveiligingstechnologie, geen die gemeten materieel vergt meer dan tweemaal de grootte van sonde zijn. Het kan het kleine werkstuk met de minimumwaarde van 8mm meten, zodat moet u niet meer zich over het meten van kleine werkstukken ongerust maken.

 

 1. Het meten van welving en het snelle sorteren

Model hec-103B heeft de unieke technologie van de welvingswijziging, met de speciale wijze van de welvingsmeting en „∧“ de dekking van de vormsonde, het welvingsmateriaal kan stabiel worden gemeten.

Model hec-103B heeft de functie van de continuïteitsmeting, die u kan helpen om materialen snel te sorteren door de hogere en lager verbindende waarschuwing te plaatsen om efficiency te maximaliseren.

 

 1. Temperatuurcompensatie

De andere instrumenten hebben slechts de virtuele wijze van de temperatuurcompensatie, die kan nauwkeurig meten slechts wanneer de temperatuur van kaliberbepalings standaardblock' zoals het gemeten materiaal zelfde is. Model hec-103B gebruikte de geavanceerde technologie van Duitsland. Het is het instrument dat de echte volledig-automatische temperatuurcompensatie heeft. Zelfs als de temperatuur van het blok met het materiaal verschillend is, kon het de standaardwaarden automatisch compenseren.

 

 1. Gegevensopslag

Alle modellen kunnen 500 vastgestelde data bewaren. Het kan worden geplaatst zoals auto-besparing zonder de werkende snelheid te beïnvloeden. U moet niet meer nota's nemen maar bekijkt gemakkelijk de metingen op elk ogenblik, die ook handfoutenpercentage verminderen. Alle modellen HUATEC behalve hec-101 instrumenten kunnen de computer aansluiten en gegevens uploaden aan de computer om zich te organiseren en te drukken

 

 1. Metingsnauwkeurigheid

De indicatoren en de functies van elk model zijn verschillend van andere, maar de kritiekste parameter genoemd metingsnauwkeurigheid van instrument is niet compromitterend. De nauwkeurigheid van alle modellen is tot ±0.5% ~ ±1% als buitenlands zelfde typeinstrument, om de nauwkeurigste metingen te verzekeren.

 

 1. Metingsparameter

Elke modellen hebben drie soorten metingsparameters zijn „MS/m“, „%IACS“ en „ῼ • mm ² /m“, één toetsenbordknevel zonder hand behandeling, wonderfully makkelijk te gebruiken is.

 

 1. Beschermende koker, facultatief als orde voor model hec-103A en hec-103A1.

 

 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 8610 82921131,86 13910983110
Fax : 86-10-82916893
Resterend aantal tekens(20/3000)