Draagbaar een lx-Kust Durometer Durometer van de Maatkust
1pcs
MOQ
Portable LX-A Shore A Durometer Gauge Shore Durometer
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: beijing
Merknaam: HUATEC
Certificering: ISO, CE, GOST
Modelnummer: LX-A
Hoog licht:

Digitale Shore hardheid

,

Portable Shore hardheid

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 1-4days
Betalingscondities: T / T, Paypal, Western Union
Levering vermogen: 500pcs per maand
Specificaties
Test bereik: 0-100 Ha
Beschikbare Testwaaier: 10-90 Ha
Dimensie: 115x60x25mm
Uiteindedimensie: 0.79mm
Productomschrijving
Draagbaar een lx-Kust Durometer Durometer van de Maatkust
 

Het is eigenschapportabiliteit, gemak van verrichting, met faciliteit, hoge resolutie en het is beschikbaar in GB/T 531 -1999 en ISO 7619.

Specificaties:
Testwaaier: 0-100 Ha
Beschikbare testwaaier: 10-90 Ha
Afmeting: 115x60x25mm
Slag: 2,5 mm
Uiteindedimensie: 0.79mm
Netto gewicht: 0.5kg
 

Type A: van toepassing op algemeen rubber, synthetisch rubber, gevulkaniseerd rubber, zacht rubber, leer, was, enz.

Type C: van toepassing op de hardheidstest van rubber microporous materiaal.

Type D: van toepassing op eboniet, harde hars, acryl, glas, cushiony plastic cement, drukplaten, vezel, enz.

Ⅰ. Belangrijke prestaties
Maat van de Shaw is de rubberhardheid een apparaat om gevulkaniseerd rubber en plastic producten te meten. Dit apparaat heeft drie modellen van Type A, Type C en Type D, en elk model wordt onderverdeeld in twee types van enige wijzer en dubbele wijzer.
Het type A en D is respectievelijk van toepassing op het testen van lage en middelgrote hardheid, en hoog-hardheidsmaterialen.
Het type C is op het testen van microporous materiaal van toepassing dat wordt gebruikt om schoenen, met compressietarief te maken 50 percenten, MPa te beklemtonen 0,049 of hierboven, en dit soort materiaal wordt gemaakt van rubberplastiek en heeft blaar in plastiek.

Deze hardheidsmaat is met verordeningen van GB/T531-99 in overeenstemming, gb2411-80, hg/t2489-93, JJG304-2003.

Ⅱ. Hoofd technische parameters

Types Type A Type C Type D
Kaliberbepalingswaarde 0-100HA 0-100HC 0-100HD
Resolutie 1HA 1HC 1HD
Druk Hoofdgrootte Φ1.25mm R2.5mm Φ1.25mm
Beëindigendruk van Drukhoofd 0.55N-8.05N 0.55N-8.05N 0-44.5N
De Waaier van de druknaald 02.5mm
Apparatengewicht 0.3kg

Ⅲ. Het gebruiken van methodes

Wanneer het gebruiken van enige wijzermodellen, zou men de steekproef plaatsen in het stevige vliegtuig, de hardheidsmaat moeten houden, de druknaald bij een afstand van minstens 12 mm van de rand van de steekproef, vlotte genoeg druk in de druk op de steekproef, en regelmatig pers op de steekproef houden in een volledige mate. zou de druknaald verticaal moeten drukken aan de steekproef, en tot gedrukt in een volledige mate en de steekproef contacteren volledig, dan gelezen de kaliberbepalingswaarde binnen één seconde.

Op metende punten die minstens 6 mm vanaf elkaar zijn, hardheidswaarden voor vijf keer, meten en de gemiddelde waarde berekenen (voor microporous materiaal, zou de afstand tussen de metende punten minstens 15 mm moeten zijn). om de stabiliteit van voorwaarden te houden en de nauwkeurigheid van bepaling te verbeteren, zou men de hardheidsmaat op hetzelfde type van de metende plank van een volledig productienetwerk moeten installeren. Wanneer het gebruiken van dubbele wijzermodellen om meting te doen, zou men de ondersteunende wijzer aan de was, enz. moeten roteren.

Ⅳ. Het gebruiken van instructies

Alvorens te gebruiken, controleer of de wijzer van de hardheidsmaat op nul positie in een vrije staat (als het punt lichtjes van de nul positie afwijkt richt, kan de het vastklemmen schroef losmaken bij de hogere juiste hoek, de maatplaat roteren om de wijzer enkel tegen de nul positie) direct te maken.

Plaats de hardheidsmaat op glasplaat, en de wijzer zou bij een 100 graadhoek (het eind van druknaald en de bodem van drukvoet moeten=zouden= dicht in contact met de glasoppervlakte zijn) moeten leiden Als de wijzer niet aan de nul positie of op een 100 graadhoek richt, kan men de druknaald voor activeren meerdere keren, en als de wijzer nog niet aan de nul positie of op een 100 graadhoek richt, kan het niet worden gebruikt. Als de hardheidsmaat op de plank van vast gewicht wordt gebruikt, kan men de handgreep opheffen om de druknaald in een volledige mate wordt gedrukt te maken en de testende raad volledig te contacteren die onder de actie van ernst van gewichten. Als op dat ogenblik de wijzer bij een 100±1-graadhoek leidt, kan het niet worden gebruikt, ook niet. Het is beter om het terug naar de fabriek voor aanpassing te verzenden.

Wanneer één het type van D hardheidsmaat houdt om nul positie te controleren of het te plaatsen op de plank van vaste last om de wijzer in nul positie weer aan te passen, zou men speciaal blok onder de drukvoet van hardheidsmaat moeten zetten, anders zal het drukhoofd van hardheidsmaat de glasraad beschadigen, en bovendien is het moeilijk om de correcte waarde te tonen. Voor de specifieke werkende methode van blok, kon men naar het speciale instructiehandboek verwijzen.

De rubbersteekproef zal volgens de vereisten van GB/T631-99 worden voorbereid; de plastic steekproef zal na wordt aangepast volgens gb2411-80 verordeningen in het kader van de standaardresolutie in het laboratorium worden gemeten. Wanneer het meten van de steekproef, is de waarde van de maat van de Ahardheid meer dan 90 graden, adviseert men dat men D-Type hardheidsmaat zou moeten gebruiken. Wanneer het gebruiken van D-Type hardheidsmaat, is de waarde onder 20 graden, adviseert men dat men de maat van de Ahardheid zou moeten gebruiken. Wanneer de waarde van de maat van de Ahardheid 10 graden is, is het niet nauwkeurig, en het meetresultaat kan niet worden gebruikt. Na volledig gebruikend de hardheidsmaat, zou het afgeveegde schoon moeten zijn en gezet in de apparatendoos, en opgeslagen in droge plaats om vocht te verhinderen. De metingsplank zou moeten vaak worden afgeveegd en met een weinig antiroestolie worden met een laag bedekt om het te verhinderen, bovendien de olie van Nr 20 aan de flexibele delen te roesten toevoegen. De hardheidsmaat zou naar inspectie regelmatig volgens de verordeningen van JJG304-89 moeten worden verzonden.

Op voorwaarde dat de gebruiker door de voorwaarden van productonderhoud en toepassing verblijft, en het product niet wegens de productiefout binnen 6 maanden sinds de dag van aankoop kan normaal werken, zal ons bedrijf zal het product kostenloos herstellen of veranderen.

 

kant van actieve wijzer (maak de meetmethode overeenkomstig eenheden). Na de meting, kan de hardheidsnaald uit het gemeten voorwerp worden verwijderd, en de kaliberbepalingswaarde, die door de gedreven wijzer wordt gericht, wordt gelezen op een directe visiemanier, en het is de gemeten waarde voor dit bepaalde keer die, die de fouten verminderen door menselijke factoren tijdens meting worden veroorzaakt en het gebruik geschikter maken. (De rest is hetzelfde met het enige wijzermodel).

 
Draagbaar een lx-Kust Durometer Durometer van de Maatkust 0Draagbaar een lx-Kust Durometer Durometer van de Maatkust 1
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Davis Chen
Tel. : 8610 82921131,86 13910983110
Fax : 86-10-82916893
Resterend aantal tekens(20/3000)