How to measure the hard chromium plating by HUATEC TG-100E

September 27, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over How to measure the hard chromium plating by HUATEC TG-100E

Hoe te om het harde verchromen door HUATEC TG-100E te meten

 

Voorbeeld: De meting van het harde verchromen op staalsubstraat, de dikte van het harde verchromen is 35μm.

  1. Gebruik het rubber afvegen weg de passiveringsfilms op de oppervlakte van verchromen van het te meten artikel.
  2. Druk verticaal het het testen hoofd op de oppervlakte van het te meten artikel in, paste een adequate druk tot zonder enige lekkage toe.
  3. De elektrolytische oplossing A2 wordt geselecteerd uit table2, moet de cel met 2 ml van de elektrolytische oplossing worden gevuld door een druppelbuisje te gebruiken. De cel zal geen gevuld hoogtepunt zijn. (Het oplossingsniveau is ongeveer 3 mm van het openen van de cel)
  4. Neem de pipet in de bodem van de elektrolysecel op. Herhaal, meerdere keren zuig om de luchtbel uit de cel te verwijderen, de elektrolytische oplossing volledig aan contact met het verchromen toelaat.

Nota: Wanneer het meten van het verchromen die de opruier plaatsen is geen vereiste.

  1. Druk het plateren van de uitgezochte knoop van Cr en de Cr-metingsknoop in. (het plateren van de uitgezochte knoop van Cr: - meet verfraaien chromium - meet het harde chromium)
  2. Neem de signaalstop in het gat van de schroef van de elektrode op, maak de rode signaalklem aan het geplateerde voorwerp vast en ben zeker dat een juiste verbinding is gedaan.
  3. druk de metingsknoop, begint de opruier roterend, wanneer de dikte van 15μm toont op de indicatorpers de eindeknoop dan de drukknoop (als niet het meetapparaat niet normaal) kon werken drukt, de elektrolytische oplossing vernieuwt, druk opnieuw de metingsknoop. De vernieuwing van de elektrolytische oplossing zou bij frequentie van zelfs 15μm moeten worden gemaakt tot het zoemen. Registreer de dikte van het harde verchromen.
  4. Maak de gebruikte elektrolytische oplossing door de pipet schoon te gebruiken. Neem het het testen hoofd toe. Verwijder het artikel.
  5. Maak de interne oppervlakte van de cel en de pakking door spoelings water en af te vegen schoon. Zeker ben dat er niet om het even welke oxydatie probuizen op hen zijn alvorens zij terug worden vervangen.

laatste bedrijfsnieuws over How to measure the hard chromium plating by HUATEC TG-100E  0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Davis Chen
Tel. : 8610 82921131,86 13910983110
Fax : 86-10-82916893
Resterend aantal tekens(20/3000)